Slabeste

duminică, 20 mai 2012

Acai limonada de slabit

Acai limonada de slabit este un nou produs destinat si procesului de slabire din gama Acai. Astfel pe langa faptul ca poate contine elemente ce duc la o slabire naturala si eficienta fara a avea in vreun fel probleme de sanatate.  Limonada se poate dovedi a fi si un produs indispensabil, mai ales ca vine vara si trebuie sa ne racorim cumva.
Acest produs se distribuie la pliculete din care se va prepara limonda propriu-zisa si este un produs imbogatit cu fibre. Stim deja despre produsele ce au un continut de fibre ca pot functiona excelent in cadrul unui program de slabire prin simplul fapt ca inhiba eficient senzatia de foame. Alte elemente beneficie Acai limonada de slabit pot fi continutul scazut de calorii al acestui produs si gustul foarte placut.
Mai deparrte are un continut insemnat de antioxidanti, si aduce o serie de vitamine utile pentru buna functionare a organismului. Acesta este un produs 100% natural, si vegetal care nu va crea probleme de sanatate ca urmare a administrarii lui. Aceasta limonada Acai nu contine zahar, si va aduce in organismul tau un surplus de energie de care ai atata nevoie. Are un gust foarte placut, si este un produs foarte bogat in antioxidanti, asigurand vitaminele necesare in fiecare zi.
Mai poate contine fibre si indulcitori naturali, extract de stevia organica. Cu ajutorul acestei limonade poti curata intestinele si poti actiona pentru a avea o sanatate mai solida. Poti incerca Acai limonada de slabit, daca doresti sa scapi de kilograme mai ales pe timp de vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu