Slabeste

sâmbătă, 12 mai 2012

Anghinare de slabit

In acest articol vorbim despre anghinare de slabit sau extractul de anghinare cel ce a devenit atat de recunoscut pentru efectele sale in procesul de slabire. Vom vorbi in continuare despre beneficiile dobandite ca urmare a tratamentului cu anghinare de slabit. Astfel continutul de cinarina al anghinarelor actioneaza pentru detoxifierea organismului si pentru curatarea ficatului. Iar datorita flavonoidelor din compozitie poate duce la imbunatatirea activitatii vezicii biliare, ceea ce poate insemna si imbunatatirea digestiei.

Apoi produsul are si actiune diuretica datorita continutului de inulina, o fibra alimentara care poate ajuta la eliminare depozitelor de apa din organism. Dupa care se poate produce o reactivare a metabolismului si evacuarea tuturor depozitelor adipoase din organism, acest lucru datorita luteolinei, care ajuta eficient la eliminarea celulitei. Si nu in ultimul rand se produce o eliminare eficienta prin ardere a grasimilor acest lucru tot datorita inulinei, si mai departe distrugerea zaharurilor, iar pentru a elimina grasimea din cele mai rebele zone extractul de anghinare de slabit a fost imbunatatit cu L-carnitina si otet de cidru de mere.

Datorita acestor factori Alcachofa de slabit poate fi cel mai bun devorator de grasimi, si iti poate asigura o slabire eficienta. Extractul de anghinare se poate dovedi a fi cea mai buna metoda pentru a scapa de greutatea inestetica depusa in timp, fara a apela la regimuri drastice, sau la infometare, si fara a face exercitii fizice pana la epuizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu