Slabeste

sâmbătă, 12 mai 2012

Cura de slabire cu legume

Cura de slabire cu legume se poate dovedi a fi una dintre cele mai simple si mai eficiente metode de slabire, ce te poate face sa scapi eficient de kilogramele in plus. Aceasta este foarte hranitoare, deoarece in cadrul ei poti gati o supa de legume ce iti va asigura suportul de energie si de vitamine de care ai nevoie pentru intreaga zi. Aceasta cura de slabire cu legume iti poate suprima eficient pofta de mancare, si actioneaza pentru a elimina toxinele din organism si are un accentuat rol diuretic.

Aceasta te poate ajuta pentru ati echilibra metabolismul si pentru o detoxifiere cat se poate de eficient a organismului. Cura de slabire cu legume este recomandata pentru a fic folosita de toti cei care au probleme cu kilogramele in plus, dar si pentru cei ce au tendita de a pune imediat kilograme pe ei. In cele ce urmeaza va vom prezenta modul de preparare al unei supe de legume, ce se poate dovedi a fi cea mai buna metoda pentru a scapa de greutate.

Astfel pentru a realiza supa de legume aveti nevoie de 1,5 litri de supa de morcovi cu praz, iar pentru un aport nutritiv cat mai insemnat si poate pentru un gust mai placut puteti adauga o tulpina de telina. Aceasta supa se consuma in fiecare zi calda, atat la mesele principale cat si intre acestea. Si pentru ca aceasta cura de slabire cu legume sa aiba rezultatele pe care le doriti trebuie sa o asociati cu un regim alimentar cat mai echilibrat fara a face excese, si sport cel putin un sfert de ora in fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu