Slabeste

marți, 22 mai 2012

Despre dieta Dukan

Despre dieta Dukan vom vorbi in acest articol, si despre acest mod eficient de a scapa de kilogramele excedentare. Trebuie sa stiti despre dieta Dukan, ca este printre cele mai populare moduri de a  scapa de kilogramele in plus, asta si in randul vedetelot internationale. Creatorul acesteia Pierre Dukan, promite ca prin aceasta dieta poti scapa de greutate intr-un timp scurt, si intre-un mod cat se poate de sanatos. Aceasta modalitate de slabire numita dieta Dukan, se bazeaza pe urmarea a patru etape de functionare. Prima etapa se numeste faza de atac, in care trebuie sa consumi numai alimente proteice, fara grasimi si fara carbohidrati. A doua faza este etapa croazierei, in care la meniu se vor adauga si alimente precum fructe, sau legume, dar fara a consuma linte, mazare, fasole, cartofi.

A treia faza este etapa consolidarii greutatii, si acum poti introduce si alte alimente in meniul zilnic, dar trebuie sa mentii aceeasi dieta echilibrata, si sa nu faci abuzuri. A patra faza este stablilizarea definitiva, si poate dura toata viata, acum vei avea voie sa consumi ce doresti, dar cu moderatie , iar joia trebuie sa mananci numai proteine.
Pe toata durata acestei diete este indicat sa consumi in ficare dimineta la micul dejun cate 3 linguri de tarate de ovaz, pentru ca acestea ofera o senzatie de satietate, si vei consuma mai putine alimente pe durata zilei. Acum ai detalii despre dieta Dukan, si despre aceasta modalitate de a scapa de kilogramele in plus. Astfel te poti hotara daca doresti sa incepi o cura bazata pe aceasta metoda. Ne poti impartasi si noua din experientele tale, referitor la urmarea dietei Dukan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu