Slabeste

vineri, 25 mai 2012

Despre fructul de Acai verde

Despre fructul de Acai verde incep sa apara tot mai multe detalii pe internet, si incep sa se afle efectele benefice ale acestui produs in curele de slabire. Acesta mai mult decat la noi in tara, in strainatate este recunoscut pentru efectele sale de slabire, si este incercat in diversele cure de slabire. Pe langa faptul ca asigura o scadere insemnata in greutate despre fructul de Acai verde trebuie sa mai stiti ca poate actiona si pentru imbunatatirea starii de sanatate. Procesul de eliminare a kilogramelor in plus cu acest fruct incepe prin suprimarea senzatiei de foame, deoarece are un continut insemnat de fibre, de aproximativ 40% din compozitia totala.

Aceste fibre din compozitia fructului de acai ofera o senzatie de satietate, ceea ce duce la o miscorare a numarului de alimente consumate la o masa, si implicit la o slabire eficienta. Dupa eliminarea grasimilor din organism prin procesul de ardere, nu mai este permisa depunerea ulterioara a acestora, deci este evitat efectul de yoyo. Mai departe pe langa actiunea sa de alungare a kilogramelor in plus se poate urma cu acest produs o actiune de imbunatatire a starii de sanatate, prin faptul ca poate actiona pentru imbunatatirea functiilor metabolismului. Mai contine o serie de elemente precum acizii de omega, recunoscuti pentru beneficiile lor aduse in buna functionare a sanatatii.

Astfel se poate spune despre fructul de Acai verde ca te poate ajuta sa elimini in cel mai eficient mod graismile si toxinele din organism. Aceasta actiune va duce astfel la scaderea in greutate. Un alt element pozitiv al consumului de Acai verde este imbunatatirea sistemului cardio-vascular.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu