Slabeste

luni, 21 mai 2012

Doctorul Oz te ajuta sa slabesti

Doctorul Oz te ajuta sa slabesti, si in acest articol iti vom prezenta cateva sfaturi si recomandari pe care trebuie sa le urmezi pentru a scapa in cel mai eficient mod de kilogramele in plus. Trebuie in primul rand sa elimini grasimea din jurul taliei, deoarece aceasta se poate dovedi ca poate fi foarte periculoasa pentru sanatate. Poti urma pentru a scapa de kilogramele in plus inestetice urmatoarele idei si trucuri de slabire ale celebrului doctor american prezentate mai jos.
Astfel o prima idee este sa consumi terci de ovaz, deoarece acesta daca este consumat dimineata, impreuna cu un fruct poate mentine senzatia de satietate foarte mult timp, si astfel nu vei mai consuma la fel de multe alimente ca inainte. Trebuie sa bei ceai verde deoarece sa recunoascut calitatile acestuia de bun detoxificator si de accelerare a metabolismului. Dar acesta fara a adauga zahar, ci poti pune purina miere de albine sau sirop de agave. Apoi puteti consuma ardei iute fiind si acesta printre recomandarile doctorului, dar nu trebuie sa il consumati in mod exagerat. Acesta actioneaza si el pentru suprimarea poftei de mancare.
Un alt sfat ar fi sa alegi farfurii mici pentru mesele principal, si nu unele foarte mari, care te pot determina sa mananci mai multe alimente decat este nevoie. La fel si gustarile trebuie sa fie cat mai reduse ca si cantitate, si sa nu depaseasca marimea pumnului tau. Si un ultim sfat pentru a scapa de kilogramele in plus este sa mananci cu cel putin 3 ore inainte de a merge la culcare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu