Slabeste

luni, 14 mai 2012

Etapa croaziera in dieta Dukan

Articolul de fata se refera la etapa croaziera in dieta Dukan, aceasta modalitate de a scapa de kilogramele in plus lansata de celebrul medic nutritionist fracez Pierre Dukan. In aceasta etapa trebuie ca aliemtele sa fie imbinate pentru a forma  meniul. Astfel acum puteti consuma si legume, fata de etapa de atac a dietei, cand trebuia sa consumati doar proteine.  Legumele ce pot fi consumate in etapa de croaaziera sunt rosiile, castravetii, ridichile, spanacul, sparanghelul, prazul, fasolea verde, varza, ciupercile, vinetele, ardeii si telina, pe care le puteti prepara la abur sau prin fierbere, fara a apela la prajirea acestora. Aceste legume le puteti consuma la orice ora in ce cantitati doriti. Mai puteti consuma si sfecla si morcov, dar nu la fiecare masa, iar alimentele interzise in aceasta perioada sunt cartofii, orezul, porumbul, fasolea si lintea.

Pentru cei care doresc sa slabeasca mai mult de 20 de kilograme, aceasta etapa a croazierei trebuie sa dureze in jur de 20 de saptamani, aproximativ cinci luni. Iar pentru cei ce doresc sa piarda mai putin de cinci kilograme trebuie sa urmeze aceasta etapa doar trei saptamani. In aceasta etapa a croazierei se poate pierde aproximativ cate un kilogram pe saptamani, si se poate intinde pe o durata de timp in functie de kilogramele pe care doriti sa le dati jos. Daca aveti in aceasta perioada tendinta de a abandona regimul nu trebuie sa o faceti, deoarece kilogramele pierdute vor aparea inapoi, poate chiar mai multe. Puteti trece la etapa urmatoare in cazul in care nu mai puteti tine etapa de croaziera in dieta Dukan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu