Slabeste

vineri, 11 mai 2012

Etape dieta de slabire Dukan

In acest articol vom vorbi despre etape dieta de slabire Dukan, si despre aceasta modalitate inovatoare de a scapa de kilogramele in plus lansata de francezul Pierre Dukan.
Astfel in prima etapa a acestei diete, numita etapa de atac, consta in declansarea luptei impotriva grasimilor din organism, si acum trebuie sa fie consumate numai proteine.

A doua etapa a dietei Dukan este etapa de croaziera, si acum se vor alterna zilele cand sunt consumate numai proteine cu zilele in care trebuie consumate si proteine si legume.

A treia etapa a dietei Pierre Dukan este etapa de consolidare, si creatorul ei consudera ca acum suntem cei mai vulnerabili, dearece corpul si organismul are tendinta de a acumula din nou kilograme in plus, si acest lucru fara a sa ne dam seama. Aceasta etapa a consolidarii se intinde pe o perioada de 10 zile, acestea fiind echivalentul fiecarui kilogram pierdut anterior.

A patra etapa a dietei Dukan, si ultima se numeste etapa de slabilizare definitiva. Acum se actioneaza pentru a mentine greutatea obtinuta dupa procesul de slabire, si pentru evitarea ingrasarii. Acum trebuie sa tii cont de un program de mentinere a greutatii pentru a evita ingrasarea. Pentru acestea trebuie ca intr-o zi din sapatamana sa consumi doar proteine, de preferat joia, si acest lucru trebuie sa il faci mereu pe durata intregii vieti daca vrei sa eviti ingrasarea. Apoi este foarte important sa ne supunem unui mic efort fizic, iar la micul dejun este ideal daca putem consuma 3 linguri de tarate de ovaz impreuna cu celelalte alimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu