Slabeste

duminică, 20 mai 2012

Istoric anghinare de Laon

Despre istoric anghinare de Laon vom discuta in acest articol, si despre aceasta modalitate inovatoare de a scapa de kilogramele in plus. Trebuie astfel sa stiti despre anghinarea de Laon, ca este printre cele mai vechi plante ce se cultiva din intreaga lume. Astfel instoria sa poate data de acum aproximativ 2000 de ani.
Sa dovedit ca a fost cultivata pentru prima data in Etipopia, dupa care sa raspandit in Europa de Sud, intermediar fiind egiptenii. Apoi din izvoare reiese faptul ca a fost folosita de greci si de romani, fiind cunsocute efetele benefice ale plantei asupra digestiei. Dupa care prin secolul XVI aceasta planta era considerata o leguma regala, fiind consumata doar de nobilii din Europa. Se obisnuia in trecut dupa ce erau consumate multe mancaruri si bauturi la petreceri sa se ia anghinare pentru a facilita digestia.

Un personaj istoric care a consumat in mod regulat aceasta planta a fost Ludovic al XIX-lea, si se povesteste ca aceasta a avut o viata lunga si imbelsugata. A fost demonstrata si stiintific actiunea benefica a acestei plante asupra organismului, si poti urma cu ea o cura eficienta de detoxifiere, si de eliminare a toxinelor din organism.

Poti elimina la fel de eficient si grasimile depozitate in organism, prin ardere si puteti regla colesterolul si nivelul zaharului. Este recunoscut pentru efectele de facilitare a eliminarii urinei si imbunatatirea digestiei, si poate elimina apa din organism. In medicina europeana frunzele de anghinare sunt folosite pe post de diuretic si coleretic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu