Slabeste

miercuri, 16 mai 2012

Metoda de slabire Dr. Oz

In acest articol vom discuta despre metoda Dr. Oz de slabire, si despre recomandarile acestuia pentru o slabire sanatoasa si eficienta. Astfel va putem spune ca in cadrul emisiunii sale de succes acesta a precizat ce trebuie sa faceti pentru a slabi 4,5 kilograme intr-un timp cat mai scurt. Deci urmeaza sa va prezentam sfaturi de slabire pentru metoda Dr.Oz, si primul ar fi sa renuntati la sucuri, deoarece acesta contine multe zaharuri, si este recomandata inlocuirea lui cu apa. Iar da ca nu puteti face acest lucru brusc, il puteti face treptat prin commbinarea sucului cu apa.
Apoi recomanda ca cina sa fie luata cu cel putin trei ore inainte de a merge la somn, aceasta regula trebuie respectata. In continuare doctorul american precizeaza ca trebuie sa faceti miscare in fiecare zi cate 10 minute. Un alt sfat ar fi sa nu mananci intre mese gustari mai mari decat pumnul tau, dearece acesta precizeaza ca stomacul nostru are nevoie de hrana, echivalenta a doi pumni. Apoi acesta ne sfatuieste sa ne cantarim in fiecare zi sau sa ne masuram talia. Trebuie sa renunti la grasimile nesanatose, la consumul excesiv de sare si de alcool, si trebuie sa consumi in fiecare zi fructe si legume.
Consuma gustari sanatoase fructe proaspete sau nuci, dar trebuie sa fii atent la portii. Nu trebuie de asemenea sa mergi infometat la petreceri, poti lua o gustare inainte formata din nuci cu branza, si trebuie sa te feresti pe cat posibil de mesele de tip bufet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu