Slabeste

marți, 15 mai 2012

Pret Acai verde

De la aparitita acestui produs destinat persoanelor ce se lupta cu kilogramele excedentare, tot mai multe dintre acestea cauta informatii despre pret Acai verde. Acesta poate functiona foarte bine in cadrul unei cure de detoxifiere a organismului, si de eliminare a depozitelor de grasimi acumulate cu timpul. Dar pretul Acai verde depinde de cura pe care doriti sa o urmati, si de cat de mult doriti sa slabiti.

 Astfel pentru 120 de capsule Acai verde pretul este de 155 de lei, iar acestea va ajung pentru o cura de doua luni, si livrarea acestuia este gratuita.

Apoi pentru doua flacoane, adica pentru 240 de capsule, pentru o cura de patru luni pretul este de 285 de lei.

Iar pentru cura de sase luni, pentru 360 de capsule pretul se ridica la 375 de lei, si livrarea este gratuita pentru toate ofertele.

In cele ce urmeaza vom vorbi putin si despre compozitia acestui produs inovator. Astfel dupa cum stiti deja puteti urma o cura foarte eficienta de detoxifiere a organismului si totodata de eliminare a grasimilor depuse in acesta, fara a crea probleme de sanatate, pentru ca este un produs cu o compozitie 100% naturala. Poate imbunatati de asemenea functionarea sistemului cardio-vascular, si te poate ajuta sa castigi batalia cu kilogramele in plus, dar asta numai impreuna cu o dieta echilibrata, si cu putin sport in fiecare zi. Compozitia produsului se bazeaza in primul rand pe un continut bogat de fibre, ceea ce imbunatateste semnificativ functionarea tractului digestiv, si aduce corpului un surplus de energie de care aveti mare nevoie. Acestea sund cateva detalii referitoare la pret Acai verde, si la compozitia acestui produs cu, care puteti urma o cura eficienta de slabire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu