Slabeste

duminică, 20 mai 2012

Preturi Acai verde

In acest articol vom vorbi despre preturi Acai verde, si despre acest produs atat de recunoscut pentru efectele sale de slabire mai ales in strainatate. La noi a aparut de putin timp si de aceea informatiile despre el sunt destul de putine. Dar intai sa va aducem la cunostint aunele caracteristici ale acestui produs atat de cautat de cei ce doresc sa scape de kilogramele excedentare. Astfel poate fi un excelent detoxificator, si poate elimina in cel mai eficient mod atat toxinele cat si grasimile din organism. Referitor la preturi Acai verde va putem spune ca acestea difera in functie de cura pe care o alegeti sa o urmati.
Astfel pentru o cura ce se intinde pedurata a doua luni trebuie sa platiti 155 de lei, si veti primi un flacon de Acai verde cu 120 de capsule. Pentru o cura de patru luni trebuie sa platiti 285 de lei, si veti primi 240 de capsule, adica doua flacoane. Si mai exista o modalitate de a cumpara acest produs pentru o cura de sase luni la 375 de lei, si trebuie sa stiti ca pentru toate variantele de cumparare livrarea este gratuita.
Acum ai informatii despre preturi Acai verde si te poti hotara daca doresti sa incerci acest produs pentru a scapa de kilogramele in plus. Este un produs 100% natural, cu ajutorul caruia puteti elimina din organism toxinele in cel mai eficient mod, dar si grasimile. Va asteptam cu pareri daca deja ati folosit produsul, si sa ne povestiti cum functioneaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu