Slabeste

vineri, 18 mai 2012

Retete de mancare pentru slabit Dukan

Pierre Dukan, celebrul medic nutritionist francez, a elaborat unele retete de mancare pentru slabit Dukan, si a clasificat alimentele ce pot fi consumate in timpul dietei lansate de acest medic. Poti scapa eficient de kilogramele excedentare, daca urmezi aceasta dieta, si aceste retete, si aceasta metoda este recunoscuta pentru efectele sale, chiar si de vedetele internationale.
In cadrul acestei metode de a alunga kilogramele in plus, dupa primele trei etape poti consuma cam tot ce doresti doar ca intr-o zi pe saptamana, respectiv joia, trebuie sa aduceti in organism numai proteine.
In continuare dupa cum am precizat anterior vom face o clasificare a alimentelor ce pot fi folosite pentru crearea de retete de mancare pentru slabit Dukan. Astfel acestea pot fi carnea slaba de iepure, ce o puteti gati doar la gratar sau la abur, si asta fara a adauga si alte grasimi. Dupa care mai puteti avea in cadrul meniului si carne de pui sau de curcan, la care trebuie indepartata pielea, deoarece aceasta contine o cantitate insemnata de grasimi nesanatoase. Apoi puteti consuma sunca slaba, fara a fi afumata, ficat de vita, si fructe de mare. Mai puteti consuma peste proaspat, dar nu conserve in uleiuri. Puteti manca si maxim doua oua pe zi, produse lactate, fara grasimi, iaurturi, branza, lapte batut. Puteti consuma si legume, dar fara cartofi, linte, mazare sau fasole. Acestea sunt alimentele ce pot fi folosite in retele de mancare pentru slabit Dukan, si veti scapa de kilogramele in plus intr-un mod eficient, fara ca acest lucru sa va creeze probleme de sanatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu