Slabeste

duminică, 13 mai 2012

Sfaturi pentru slabit Dr. Oz

 In acest articol vom discuta despre sfaturi pentru slabit Dr. Oz, si despre recomandarile acestui celebru doctor american. Astfel un prim sfat ar fi ca masa de seara sa fie luata cu cel putin trei ore inainte de a te duce la somn, si nu trebuie sa depaseasca ora 19:30, iar in cadrul acestei mese trebuie sa consumi doar alimente usoare. Apoi recomanda minim 10 minute de sport in fiecare zi, deoarece iti vei imbunatati conditia fizica si se reduce riscul aparitiei unor boli de inima, si nu in ultimul rand iti vei tonifia masa musculara.
 Doctorul nu interzice sa consumi un aliment sau altul, dar spune ca nu trebuie sa faci excese in privinta acestuia, si sa tii cont de portia pe care o consumi. O alta recomandare a doctorului este sa consumi in fiecare zi cate un mango, deoarece acesta este foart bogat in fibre, si ajuta la mentinerea nivelului colesterolului in parametrii optimi. Incercati sa consumati doar carne de pui sau de peste deoarece aceasta este mult mai sanatoasa decat carnea rosie, si nu duce la aparitia unor serii de boli de inima sau a cancerului.
Cand deschizi usa frigiderului pentru a a lua alimente, ia-le doar pe cele  necesare, si inchide usa pentru a nu fi tentat sa consumati si altceva. Trebuie sa iti faci un meniu stabil si echilibrat si sa respecti, orele meselor principale, si a gustarilor. Astfel poti slabi eficient si sanatos daca urmezi aceste sfaturi pentru slabit Dr. Oz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu