Slabeste

vineri, 11 mai 2012

Slimero in farmacii

 Slimero in farmacii de la noi din tara se pare ca se gaseste la un pret de aproximativ 75 de lei, la cutii de 30 de pastile, care este necesara pentru o cura de o luna.
In continuare vom vorbi despre modul de administrare al capsulelor de slabit Slimiero, dar si unele contraindicatii, ce trebuie evitate, pentru a nu pune sanatatea in pericol in nici un fel. Astfel trebuie sa luati cate o capsula din acest produs in fiecare zi, aceasta fiind donza recomandata. Kilogramele pierdute in urma curei cu acest produs, tine si de modul in care ati consumat alimentele in aceasta perioada, si de activitatea fizica pe care ati avuto. 

Astfel fara sa va bazati pe o dieta echilibrata si putin sport nu puteti slabi in cel mai eficient mod cu aceste capsule de slabit. In ceea ce privesc contraindicatiile Slimero, se poate vorbi despre aparitia senzatiei de sete, pot aparea chiar insomnii, si palpitatii dar aceste cazuri sunt mai rare. Dar daca respectati doza zilnica recomandata si tineti cont de celelalte sfaturi nu veti avea probleme in aceasta privinta. Este interzis ca acest produs sa fie consumat de persoanele sub 18 sau peste 55 de ani, de femeile insarcinate, sau care se afla in timpul alaptarii,  si persoanele caree urmeaza tratamente cu alte medicamente pentru a a trata diverse boli. Astfel poti slabi eficient cu aceste capsule de slabit, dar inainte de a urma un tratament cu acestea este indicat sa ceri si parerea unui medic, si poate chiar sa iti faca un program de slabire, ce se bazeaza si pe o dieta echilibrata si putin sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu