Slabeste

sâmbătă, 19 mai 2012

Sucul de Acai verde

In acest articol vom vorbi despre sucul de acai, si despre beneficiile aduse de acesta pentru mentinerea unei sanatati la un nivel cat mai inalt. Puteti prepara produsul dintr-o parte de suc si doua parti de apa, unde puteti adauga zahar de trestie bio daca doriti indulcirea acestuia. Dupa care se lasa la frigider si se cunsuma in maxim 3 zile de la prepararea acestuia.
Acest fruct din care este preparat sucul creste numai in nordul Amazonului in capacii de acai, un fel de palmier. Fructele acestuia sunt mici si au o culoare negru-violet, ce se bazeaza pe o cantitate insemnata de antocianine ce au proprietati antioxidante extraordinare. Produsul se poate dovedi a fi excelent in unele cure de slabire, si iti poate mentine sanatatea fizica si psihica, poate elimina eficient stresul si previne imbatranirea.
Poate actiona si pentru a scapa de kilogramele in plus, si este recunoscut pentru aceste actiuni de slabire, si de aliminare a toxinelor din organism. Referitor la sucul de Acai verde in ceea ce priveste compozitia, putem spune ca prin aceasta poate aduce in organism minerale, vitamine, si antioxidanti ce pot asigura buna functionare a organismului. Poate actiona si pentru imbunatatirea metabolismului, despre care stim ca daca nu functioneaza la parametrii maximi poate deveni o sursa a obezitatii. Poate fi un produs energizant ce ajuta la intarirea sitemului imunitar, poate regla colesterolul si poate scade presiunea sangelui. Este recomandat si indicat persoanleor ce au probleme cu sistemul imunitar si celor ce sufera de tulburari cardiace sau de hipertensiune arteriala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu