Slabeste

sâmbătă, 12 mai 2012

Vreau sa slabesc

Daca te afli in randul acelor persoane care se lupta cu kilogramele in plus, fara a reusi sa scape de aceste in vreun mod, in acest articol va vom da informatii utile despre cum poti slabi sanatos si eficient fara a pune sanatatea in  pericol in vreo clipa.
Astfel daca vrei sa slabesti sanatos trebuie sa ai in primul rand parte de o dieta echilibrata fara a face excese, dar trebuie sa eviti infomatarea. Un sfat ar fi sa iti faci un program de slabire pe termen lung, si sa nu te cantaresti in fiecare zi, deoarece acest lucru iti poate strica moralul. Te poti cantari la sfarsitul unei saptamani, si atunci vei vedea cel mai bine cate kilograme ai pierdut si vei fi motivat sa continui programul.
Alt sfat pentru un slabit cat mai sanatos ar fi sa faceti sport. Daca aveti o stati sau doua de metrou de parcurs pana la servici este indicat sa mergeti pe jos, deoarece mersul pe jos este foarte important pentru sanatate si pentru procesul de slabire. Apoi un alt exercitiu ar fi sa urcati si sa coborati scarile blocului, fata a apela la lift. Sa dovedit de asemenea ca acest tip de activitate fizica poate ajuta pentru mentinerea sanatatii si pentru un slabit cat mai eficient. Important de asemnea daca vrei sa slabesti este faptul ca trebuie sa consumi pe cat posibil numai alimente naturale, precum legumele, fructele, sau daca vrei sa consumi si carne poti apela la cea slaba de pui sau de vita. Si in cazul puilui trebuie sa indepartati pielea, dearece aceasta contine cea mai multa grasime. Acestea pot fi raspunsuri pentru problema Vreau sa slabesc, si de acum ai cateva sfaturi pe care le poti urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu