Slabeste

marți, 13 august 2013

Slabeste sanatos si fara probleme de sanatate

                  Regula de baza a fiecarei cure de slabire este reducerea cantitatii de calorii si grasimi nocive consumate de-a lungul unei zile prin inlocuirea alimentelor pe care le consumam in mod regulat cu alimente mai sanatoase dar mai sarace in calorii. Aceasta duce, mai ales in primele zile ale unei cure de slabire, la senzatia de foame. Odata cu foamea apare si dorinta din ce in ce mai acuta de a renunta la cura de slabire, ceea ce in majoritatea cazurilor se si intampla. Trucul numarul 1 si cel mai important dintre toate, este sa beti cat mai multa apa sau lichide. Cei 2 litri pe zi sunt obligatorii si ori de cate ori simtiti senzatia de foame este bine sa beti un pahar mare de apa si abia dupa 10 minute sa mancati. Astfel se reduce pofta de mancare si cantitatea de alimente pe care o veti consuma.Trucul nr 3: e bine sa fii lent. Nu in activitati fizice insa ci la mestecat. Este bine sa fiti atenti la ce mancati, adica sa mestecati fiecare imbucatura de cel putin 20, €“ 30 de ori. Este demonstrat ca cei care mesteca mai lent si astfel iau masa intr-o perioada mai lunga de timp consuma mai putine calorii decat cei grabiti. Aceasta ar trebui sa fie o regula de viata si nu aplicabila doar in cure de slabire.

luni, 12 august 2013

Produse naturale pentru Slabire eficienta

               Toata lumea doreste sa piarda acele kilograme enervante cat mai repede cu putinta. O dieta cere insa timp. Daca reducem brusc numarul caloriilor, organismul se va simti in pericol si va incepe sa stocheze grasime. Asta inseamna ca si cea mai mica abatere va fi depozitata imediat. Lucrurile trebuie sa se petreaca gradual, trebuie sa ii acordam organismului timpul necesar ca sa se poata adapta la noul regim. Desi schimbarile vor aparea mai lent, totusi rezultatele vor fi de lunga durata si nu va trebui sa te infometezi cateva saptamani in plus doar fiindca te-ai grabit. Asa ca profitati din plin de piasa din apropiere si delectati-va cu salate. Mare atentie la sosuri: de multe ori sosurile pot aduce mai multe calorii decat am crede. inlocuiti-le cu putin ulei de masline extravirgin foarte sanatos si mai ales gustos.

             O abordare frecventa a controlului greutatii este optiunea de dieta sau sport, in functie de preferintele fiecaruia. Mai mult decat atat, circula zvonul ca un abdomen plat poate fi obtinut doar prin nutritia saraca in calorii, nu prin fitness. Daca nu ai intoleranta la gluten, o modalitate mai buna de a consuma echilibrat aceasta substanta este sa consumi mai des cereale integrale si proteine slabe, eliminand mai degraba carbohidratii rai din produsele fast food sau cele de patiserie. De aceea, un program de slabit cu adevarat eficient are nevoie, fara exceptie, de sport si dieta deopotriva. Ceea ce mananci conteaza mai mult decat momentul zilei in care o faci. Te roade stomacul la ora 22?

Cafea vede pentru slabit

            Practic, aceste pastile de slabit fac uz de mai multe suplimente pentru a motiva corpul sa piarda in greutate rapid. Cu toate acestea, pot fi foarte eficiente daca sunt luate impreuna cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice. inainte de a utiliza astfel de pastile de slabit aveti nevoie de informatiile necesare cu privire la acestea.Pastilele de slabit eficiente sunt concepute pentru a ajuta persoanele in a obtine rezultate rapide.

           Functiile principale ale acestor pastile sunt pentru a arde grasimile rapid,a spori metabolismul si a suprima foamea. Suprimarea poftei de mancare este un alt lucru care va pot ajuta la pierderea in greutate. Sunt foarte multe produse de acest fel pe piata,insa nu toate au efectele dorite de consumator,nu va lasati pacaliti de vedetele si reclamele care ca garanteaza pierderea a zeci de kilograme in timp foarte scurt. 

duminică, 11 august 2013

Regim slabit efcient

           Rabdarea si vointa sunt lucruri absolut esentiale in ceea ce priveste o cura , deoarece in marea majoritatea a cazurilor, rezultatele nu apar peste noapte, ele simtitindu-se cu timpul ( saptamani, sau chiar luni de zile ). Asadar nutritionistii, ne recomanda ca lucrurile sa se petreaca treptat, astfel incant organismul sa se poata obisnuii cu diferentele de calorii. Dieta slabire.

            De asemenea, nutritionistii sunt de parere ca nu conteaza doar cantitatea caloriilor eliminate ci si calitatea regimului, in acest sens fiind recomandate alimente precum: legumele, fructele, carnea slaba, ouale, pestele, sau produsele lactate degresate, toate desigur consumate in cantitati moderate.

Dieta Dukan faza 1

         Dieta Dukan faza 1 mai poarta denumirea si de etapa Atac in care veti incepe sa renuntati la toate obiceiurile proaste care v-au facut sa luati in greutate. Aceasta faza se intinde pe o perioada proportionala cu numaruld e kilograme de care doriti sa scapati, devarsta dumneavoastra, de numarul de sarcini pe care le-ati avut daca este cazul, si nu in ultimul rand de numarul de diete pe care le-ati tinut anterior. Acest aspect din urma este foarte important deoarece cu cat am incercat mai multe diete de slabit cu atat corpul nostru va respinge mai mult o noua cura de slabire, deci ne va fi ceva mai greu.

          Este indicat sa va faceti un test ce se poate gasi si pe internet sa vedeti pe ce perioada trebuie sa se intinda aceasta faza in cazul dumneavoastra, si este absolut indicat sa respectati perioada, si sa nu o depasiti in cazul in care nu doriti sa aveti probeleme de sanatate datorata acestui regim Dukan.

African Mango 24 in farmacii

         Cu siguranta multe persoane se intreaba daca pot gasi African Mango 24 in farmacii, dar din pacate nu putem da un raspuns la aceast subiect, deoarece produsul este relativ nou aparut si in aceste situatii nu se gasesc foarte multe informatii despre el. Insa am vazut prezentarea produsului la televizor si va pot spune ca il puteti comanda de acolo prin telefon la un pret avantajos iar daca cumparati doua flacoane, putei avea parte si de o reducere substantiala. In plus este posibils a puteti comanda African Mango 24 si de pe site la ei, tot prin comanda.

         Despre efectele de slabire a produsului va putem spune ca tot in prezentare am vazut persoane ce povestesc ca au reusit sa alunge kilogramele excedentare cu ajutorul produsului, fara ca acest lucru sa presupuna un efort exagerat. Insa parerea mea proprie si personala este ca nu sa inventat inca produsul de slabit care sa te poata ajuta sa scapi de grasimile acumulate in corp cat se paote de eficient, fara a depune si tu un pic de efort. Sin aici ma refer in special la dieta pe care trebuie sa o aveti si la faptul ca trebuie sa aveti si un program de slabire in cadrul caruia sa consumati mai putine alimente, sau in cantitati mai mici.

sâmbătă, 10 august 2013

Dieta de slabire Dukan

          Cu toate ca are ceva timp de cand a fost lansata despre dieta de slabire Dukan se paote spune ca a fost mereu in prim plan in tot acest timp si multe persoane din randul celor ce se lupta cu greutatea excesiva cauta detalii despre cele patru trepte ale acestei diete atat de eficiente.

          Dupa cum spuneam dieta de slabire Dukan este cat se poate de eficienta, dar un punct slab al acesteia ar fi faptul ca se desfasoara pe o perioada indelungata de timp si mai exact pe durata intregii vieti. In plus in primele doua etape se poate spune despre ea ca este si ceva mai restrictiva in ceea ce priveste alimentele ce trebuie consumate. Spuneam ca se intinde pe durata intregii vieti deoarece la ultima etapa este prevazuta mentinerea greutatii dupa incheierea curei, ceea ce inseman ca trebuie sa evitati unele alimente in cazul in care nu doriti sa intervina efectul de yoyo, iar kilogramele pierdute sa se reintoarca inapoi, sau poate chiar mai multe decat aveati inaine de a va apuca de cura de slabire Dukan.

African Mango 24 Day & Night

           Despre African Mango 24 Day & Night nu se stiu prea multe detalii deoarece este un produs nou aparut pe piata produselor de slabit de la noi, insa trebuie sa stiti ca promite o slabire eficienta cu pana la 8 kilograme intr-o luna de administrare a produsului. Astfel in cazul in care aveti probleme cu greutatea si doriti sa scapati de ea, dar nu ati reusit sa faceti acest lucru pana acum puteti incerca African Mango 24 Day & Night, mai ales dupa ce produsul a fost prezentat si la televizor unde au aparut mai multe persoane ce spuneau ca acest produs chiar are rezultate.

          Produsul African Mango 24 Day & Night, este un produs cu o actiune antioxidanta ce ajuta la mentinerea nivelului de glicemie, ajuta totodata la activarea enzimelor tergogenice, si nu in ultiul rand activeaza si actiunea lipolitica.

          Insa principala actiune a produsului este aceea ca scadepofta de mancaree prin inhibarea hormonilor implicati in declansarea senzatiei de foame, ceea ce inseamna ca este ideal in lupta cu greutatea excedentara.

vineri, 9 august 2013

Dieta Andreea Marin

            De curand a aparut pe internet si prim mass-media si dieta Andreea Marin, prin care celebritatea a reusit sa isi mentina tot timpul silueta perfecta si a decis sa ne dezvaluie si noua din secretele sale in ceea ce priveste un corp perfect. Ca toti oamenii in moment de impas si de stres suntem predispusi sa luam in greutate, iar Andreea Marin nu a fost lipsita in ultima vreme de stres mai ales in preajma divortului ei de Stefan Banica Jr., astfel ca a luat si ea cateva kilograme in plus.

           Insa fosta prezentatoare de la surprize este increzatoare ca cu ajutorul unei diete va reusi sa revina la silueta recunoscuta de toata lumea, si se poate adauga asta si-a propus in perioada imediat urmatoare. De curand a postat si pe contrul ei de facebook, o povestioara, in care ne prezinta dieta ei, si unde precizeaza ca a reusit sa scape de acele cateva kilograme pe care le-a luat in preajma problemei cu divortul.

Capsule de slabit Phen 375

             Chiar daca aceste capsule de slabit Phen 375 nu au aparut si in tara noastra, trebuie sa va spunem ca din cele spune de cei ce au consumat acest produs el ajuta la o scadere semnificativa in greutate, iar cei ce spun asta sunt personalitati recunoscute din lumea filmului sau a muzicii de peste hotare. Astfel una dintre aceste personalitati este Jennifer Lopez, care povesteste ca a reusit sa scape de kilogramele acumulate cu acest produs pe care il recomanda.

            Dupa cum v-am spus din pacate produsul nu a aparut si in tara noastra, dar il puteti comanda pe internet pentru a va convinge singuri de eficiente lui in procesuld e slabire. Ai o noua sansa de alimina grasimile excedentare cu aceste capsule de slabit Phen 375 in cazul in care celelalte metode pe carele-ai incercat au esuat, sau nu ai incredere sa incerci alte produse de acest gen. Producatorii insa spun ca puteti pierde din greutatea acumulata in timp in cel mai eficient mod si in acelasi timp fara a va pune in vreun moment sanatatea in pericol.

African Mango 24 pastile de slabit

           Multe persoane din randul celor cu probleme de greutate isi pun intrebari in legatura cu  Afrina Mango 24 pastile de slabit. De curand am vazut produsul la televizor, si am vazut persoane fericite care povestesc cum au reusit sa scape de kilogramele in plus cu ajutorula cestui produs minune. Astfel odata aparut si in tara noastra aveti si dumneavoastra ocazia sa il achizitionati si sa il incercati pentru a avea silueta dorita in cazul in care pana acum nu ati reusit sa faceti acest lucru.

          Produsul African Mango 24 promite o scadere semnificativa in greutate ca urmare a administrarii lui cu pana la 8 kilograme intr-o luna de utilizare. El se distribuie sub forma de caspule de slabit in doua flacoane, pentru zi si pentru noapte. Astfel din cate am retinut de la prezentarea produsului de la tlevizor este necesar sa luati cate o capsul dimineata, din flaconul de capsule de slabit African Mango 24 pentru zi, iar seara inainte de culcare va trebuie sa luati o capsula de slabit African Mango 24 din flaconul pentru noapte.

joi, 8 august 2013

Dieta Dukan forum

           Multe persoane sunt interesate de subiectul Dieta Dukan forum, cu toate ca aceasta modalitate de a slabi este stiuta de mult timp, dar tot sunt persoane ce doresc sa afle mai multe informatii despre acest subiect. Din cate am vazut pe internet sunt destule subiecte bazate pe dieta Dukan forum, unde puteti discuta cu alte persoane interesate de o slabire eficienta, si care au inceput regimul de slabire Dukan. Astfel cu aceste persoane va puteti impartasi parerile in ceea ce priveste slabire a eficienta pe baza acestei diete.

         Aceasta dieta dupa cum deja cred ca stiti a fost lansata de doctorul Pierre Dukan in urma cu ceva timp si se adreseaza persoaneloc cu kilograme in plus care din pacate nu au gasit modalitatea de a le alunga si de ascapa de grasimea inestetica. Dieta se desfasoara pe patru etape de slabire ce pot dura intreaba viata, deoarece la etapa a patra trebuie sa ai grija ce mananci pentru tot restul vietii pentru a nu mai risca sa luati in greutate si pentru a nu aparea efectul de yoyo cel ce presupune ingrasarea imediata dupa terminarea dietei.

Phen375 in Romania

           Multe persoane se intreaba cand apare Phen 375 in Romania dupa ce au aflat de rezultatele acestui produs peste hotare, despre care se pune ca au slabit multe vedete americane cu ajutorul lui, si ii fac reclama. Printre acestea se numara si Jeniffer Lopez, care sustine ca atinut o cura cu Phen 375 si ca a reusit sa elimine kilogramele in plus ce s-au acumulat mai ales in timpul sarcinilor pe care le-a avut. Astfel daca ne uitam la silueta ei de acum ne putem da seama ca acest produs chiar functioneaza.

         Din pacate nu se stiu prea multe detalii despre acesta in tara noastra deoarece inca nu a aparut sau nu a fost lansat si in Romania dar speram sa apara cat de curand. Despre Phen 375 actrita spune a a ajutat-o sa elimine kilogramele in plus si este foarte multumita de el deoarece si-a recapatat silueta mult dorita si se bucura din nou de succes. Produsul poate elimina eficient grasimile acumulate in organism ceea ce nu poate duce decat la o slabire cat se poate de sanatoasa, fara a aparea efectul de yoyo, cel ce presupune luarea inapoi in greutate dupa ce tratamentul s-a terminat.

Capsulele de slabit African Mango 24

           De la aparitia acestor capsule de slabit Arfican Mango 24 la televizor, tot mai multe persoane se intreaba daca poti scapa de kilogramele in plus cu ajutorul acestui produs minune ce primite eliminarea greutatii excedentare in cel mai eficient mod. Trebuie sa stiti ca African Mango este un supliment alimentar ce se bazeaza dupa cum va puteti da seama pe un extract de mango african, ceea ce inseamna ca odata cu administrarea acestui produs va creste nivelul de energie din organismul dumneavoastra si vor disparea intocmai efectele oboselii cronice. 

          Acest produs pe baza de mango african este recunoscut pentru proprietatile sale stimulante pentru cresterea nivelului de energie din organism ce poate oferi totodata un plus de vitalitate si de vigoare pentru a avea energie si pentru a va putea concentra intreaga zi. Astfel produsul pe langa  faptul ca promote o slabire eficienta aceasta va decurge in parametri normali pentru sanatate si nu o va afecta in nici un fel. Din ce am auzit la televizor acest produs promite pierderea kilogramelor cu pana la  8 intr-o luna de administrare.


miercuri, 7 august 2013

Chiar slabesti cu cafea verde?

           Cu siguranta multe persoane se intreaba si acum daca chiar slabesti cu cafea verde, si in aceasta privinta nu va pot spune decat ca parerile difera de la caz la caz. Unii spun ca au reusit sa slabeasca cu ajutorul cafelei verzi, altii spun ca nu e pe masura asteptarilor.

          Astfel unii spun ca chiar slabesti aceasta cafea verde, dar trebuie sa o incercati si dumneavoastra sa va convingeti de acest lucru. In plus cafeaua verde nici nu va pune sanatatea in pericol deoarec este un produs naturist ceea ce inseamna ca va poate ajuta sa slabiti intr-un mod cat se poate de sanatos, si de eficient daca e asa cum zic cei ce au consumat deja acest produs.

Cure de slabire eficiente

          Cu siguranta multe doamne si domnisoare cauta informatii si detalii despre cure de slabire eficiente si in cazul lor, deoarece pana in acest moment nu au gasit modalitatea pentru a elimina kilogramele excedentare. Pentru a scapa de kilogramele in plus in primul rand trebuie sa fiti constienti de faptul ca aveti nevoie de o dieta ceva mai restrictiva, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va infometati si sa nu consumati unele alimente necesare pentru sanatatea noastra.

        Apoi trebuie sa tineti cont de faptul ca este absolut necesar sa consumati cantitatea de apa indicata pentru noi mai ales pe timp de vara, si aceasta este de ninim 2 litri de apa pe zi. Deoarece apa ne ajuta sa scapam de elementele ce duc la ingrasare deoarece are efecte depurative. In continuare trebuie sa stiti ca este necesar sa faceti si pun sport in fiecare zi, dar daca acest lucru nu este posibil, macar odata la doua zile. Puteti face plimbari prin parc, puteti merge cu bicicleta, puteti merge la innot, si alte activitati de acest gen.

       Un alt aspect la fel de important in cazul in care doriti sa aveti si dumneavoastra parte de cure de slabire esficiente este faptul ca trebuie ca ultima masa pe care o luati in timpul unei zile sa nu fie mai tarziu de ora 18. Sau daca nu reusiti sa respectati aceasta ora este absolut necesar ca ultima masa sa fie luata cu cel putin doua ore inainte de a merge la somn, pentru a nu risca ca alimentele consumate la cina sa se depuna ca grasimi, deoarece atunci cand dormim suntem mult mai expusi la acest pericol.

marți, 6 august 2013

Capsule de slabit African Mango 24

            De curand au aparut si la noi in tara aceste capsule de slabit African Mango 24, si din pacate nu exista prea multe informatii in prezent despre acest subiect. Dar din prezentarea acestui produs ne putem da seama ca poate ajuta cat se poate de eficient in cadrul unei cure de slabire, si asta fara a pune sanatatea in pericol in vreun fel, ca urmare  a administrarii lui.

           Daca sunteti si dumenavoastra printre cei ce ati consumat aceste capsule de slabit African Mango 24, puteti lasa aici un comentariu pentru a veni in ajutorul celorlalte persoane interesate de o slabire eficienta si de durata. In strainate se pare ca acest produs este cunoscut pentru beneficiile sale in ceea ce priveste o slabire cat se poate de eficienta, si tot mai multe persoane il folosesc si il pot recomanda la randul lor.

         Puteti incerca si dumneavoastra capsulele de slabit African Mango 24 acum ca au aparut si in tara noastra, si din cate am vazut si la un pret cat se poate de bun, iar daca achizitionati doua flacoane puteti avea parte si de o reducere substantiala. In prezentarea lor am vazut si oameni cat se poate de fericiti ca au descoperit acest produs si ca au reusit sa slabeasca cu ajutorul lui.

African Mango 24

              De curand am vazut la televizor acest produs si African Mango 24, unde se preciza faptul ca te poate ajuta sa scapi de grasimile excedentare cu pana la 8 kilograme pe luna. Produsul a intrat de curand si pe piata produselor de slabit din tara noastra, si dupa cum va spuneam propune un mod cat se poate de eficient de slabire. Acest produs este distribuit sub forma de capsule de slabit pentru zi si pentru noapte, si din ce am inteles, trebuie administrata una dimineata atunci cand ne trezim si una inainte de culcare.

            African Mango 24 capsule de slabit, va poate ajuta astfel sa scapi de kilogramele in plus in cazul in care pana acum nu ati descoperit cea mai eficienta metoda pentru a le invinge. Proprietatile fructului de mango sunt recunoscute intr-o cura de slabire eficienta, si de acum nu veti mai fi nevoit sa tineti diete drastice de slabire, sau sa faceti exercitii fizice pana la epuizare.

           In prezentarea lor de la televizor, am vazut oameni foarte fericiti care spuneau ca au reusit sa scape de kilograme cu ajutorul acestui produs inovator, ce se bazeaza pe extractul de mango.

          Daca ati consumat si dumneavoastra acest produs va asteptam cu pareri pentru a veni in ajutorul celorlalte persoane cu probleme de greutate.

Ceai verde pentru slabit

            Puteti incerca si dumneavoastra un ceai verde pentru slabit in cazul in care celelalte produse nu au avut nici un efect asupra dumneavoastra, si incepeti sa va pierdeti speranta. In plus un astfel de ceai este 100% natural si nu va va pune in nici un moment al administrarii lui sanatatea in pericol. Trebuie sa il incercati si dumneavoastra, pentru a va convinge de calitatile, lui deoarece chiar daca nu l-am incercat inca, foarte multe persoane spun ca au reusit sa elimine kilogramele in plus cu ajutorul lui.

           Poate fi solutia si in cazul dumneavoastra si nu trebuie decat sa urmati o cura cu un astfel de ceai verde pentru slabit, si veti vedea rezultatele. Dupa cum v-am obisnuit deja trebuie sa va mai spun ca este necesara si o dieta ceva mai restrictiva decat cum mancati de obicei, deoarece nu trebuie sa lasati toata povara slabitului pe spatele unui ceai verde. Trebui in acelasi timp sa constientizati faptul ca trebuie sa slabiti si cat se poate de sanatos pentru a nu va pune sanatatea in pericol in nici un fel si pentru asta trebuie sa consumati cantitatea de apa zilnica recomandata, ceea ce inseamna 2 litri, si sa faceti putin sport, daca nu in fiecare zi, macar odata la doua zile.

          Va asteptam cu pareri despre acest subiect si sa ne impartasiti si noua daca ati urmat o astfel de cura si daca ati reusit sa scapati de kilograme cu ajutorul unui ceai verde.

luni, 5 august 2013

Cafeaua verde este buna la slabit?

         Cu siguranta multe persoanes-au intrebat si inca se mai intreaba daca, cafeaua verde este buna la slabit si daca pot elimina kilogramele excedentare cu ajutorul acesteia, fara a depune un efort exagerat in ceea ce priveste o dieta restrctiva, sau exercitii fizice pana la epuizare.

         O cafea verde poate ajuta la slabit, dar bineinteles trebuie sa faceti si dumneavoastra ceva in aceasta privinta si sa nu va bazati doar pe actiunea cafelei in ceea ce priveste o slabire cat se poate de eficienta. Este nevoie ca si dumneavoastra sa depuneti un oarecare efort, chiar daca acest lucru nu inseamna sa aveti o dieta foarte restrictiva. Trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un program de slabire impreuna cu administrarea acestei cafele verzi, si vei avea singur un raspuns la intrebarea cafeaua verde este buna la slabit.

Capsule de slabit Wellneo 123 Beauty

          Multe persoane se intreaba daca putem scapa de kilogramele in plus cu aceste capsule de slabit Wellneo 123 Beauty, mai ales dupa ce acestea au aparut la televizor si au fost vizibile unui numar mare de persoane ce au probleme cu greutatea excedentara. In prezent nu se stiu prea multe despre aceste capsule de slabit insa peste ceva timp cu siguranta vor fi numeroase persoane care isi vor da cu parerea despre acest produs pe care l-au consumat.

        Daca va numarati si dumneavoastra printre aceste persoane, s-au daca ati consumat deja aceste capsule de slabit Wellneo 123 Beauty, va asteptam cu pareri pentru a veni in ajutorul celorlalte persoane interesate de o slabire cat se poate de eficienta. Poate si dumenavoastra ati fost in situatia in care erati convinsa sau convins ca orice produs de slabit este o minciuna si nu va va ajuta niciodata sa slabiti, dar poate ca aceasta poate fi solutia.

       Bineinteles impreuna cu administrarea oricarui produs de slabit este absolut necesar sa va bazati si pe o dieta ceva mai restrictiva si sa faceti ceva sport macar odata la doua zile, dar trebuie sa consumati si mai multe lichide decat in general.

duminică, 4 august 2013

Slabesti cu cafea verde

              Este binestiut de acum faptul ca poti slabi cat se poate de eficient cu o cafea verde si multe persoane pot sustine acest lucru. Cafeaua verde este adresata tuturor persoanelor ce se lupta cu kilogramele in plus, deaorece pot scapa de grasimea excedentara si de tesuturile adipoase intr-un timp cat mai scurt fara a presupune un efort exagerat si fara alte probleme de sanatate.

            De cele mai multe ori produsele de slabit bazate pe actiunea cafelei verzi au in componenta dupa cum v-a puteti da seama un extract de cafea verde, deci nu este prajita, si asta deoarece in acest fel isi poate pastra toata puterea de ardere a grasimilor acumulate in organism de-a lungul timpului. In plus cafeaua verde este recunoscuta pentru faptul ca poate elimina la fel de eficient si tesuturile adipoase acumulate in organism, iar daca reusim sa facem acest lucru procesul de slabire va fi cu mult usurat.

          Majoritatea producatorilor de produse pe baza de extract de cafea verde elimina cofeina din compozitia acesteia pentru a elimina posibilitatea paritiei unor probleme de sanatate in cazul persoanelor ce le este interzis consumul de cafea, si astfel un asemenea produs poate fi consumat de orice persoana.

Slabesti cu Wellneo

            De curand a aparut un nou produs destinat slabirii si in tara nostra si tot mai multe persoane se intreaba daca slabesti cu Wellneo. In prezent nu sunt foarte multe pareri despre acest produs deorece este aparut de curand dar in cele ce urmeaza va vom da insa unele detalii despre el si despre actiunea acestui. Astfel va putem spune ca Wellneo este un supliment alimentar, ce a fost conceput in special pentru femei, iar daca ne referim la compozitia acestuia va putem spune ca este alcatuita din extracte de plante, ulei de peste, din diversi antioxidanti, de o serie de vitamine esentiale si nu in ultimul rand din minerale. Astfel referitor la compozitie ne putem da seama ca acest produs ne poate ajuta sa scapam de kilogramele in plus intr-un mod cat mai eficient fara a avea probleme de sanatate cauzate de acest produs.

sâmbătă, 3 august 2013

Kilogramele in plus

           Cu siguranta kilogramele in plus sunt o bataie de cap pentru multe persoane ce incearca tot felul de diete pentru a le elimina, dar nu se bucura de prea mare succes. Este important in aceasta privinta sa aveti o dieta cat se poate de echilibrata si sa nu faceti excese de nici un fel. Este permis la o anumita perioada sa consumati allimentele preferate dar in cantitati mult mai reduse decat cele consumate inainte.

          Totodata trebuie sa sa tineti cont si de faptul ca este necesar sa aveti parte de o activitate fizica, oricare ar fi aceasta, macar odata la doua zile. Astfel te poti plimba prin parc, poti face diverse alergari alaturi de o prietena sau de un prieten cu aceeasi problema. Apoi poti practica si innotul, dar si alte activitati de acest gen pentru a elimina odata pentru totdeauna kilogramele excesive.

         Deci trebuie sa tineti cont de faptul ca nu puteti scapa de kilogramele in plus daca nu depuneti nici un efort in aceasta privinta. Trebuie ca dieta dumneavoastra sa fie ceva mai restrictiva decat de obicei, si sa va bazati pe un program de slabire, pus la punct impreuna cu nutritionistul dumneavoastra, pentru a nu risca sa apara ulterior problemele de sanatate.

         Sper ca v-au fost utile aceste sfaturi si va astept cu pareri si detalii despre o slabire eficienta in cazul in care ati avut probleme cu kilogramele in plus, dar ati reusit sa scapati de acestea.

        Va asteptam!!!!!

Ce trebuie sa mananc vara pentru a slabi

           Cu siguranta multe persoane se intreaba ce trebuie sa mananc vara pentru a slabi si pentru asta in cele ce urmeaza vom incerca sa va aducem la cunostinta unele sfaturi si indrumari in ceea ce priveste o dieta de vara pentru slabit si ce alimente trebuie consumate in aceasta perioada.

           Dupa cum stiti vara este anotimpul fructelor si a legumelor si pentru asta este necesar ca dieta de vara sa se bazeze in special pe aceste elemente. Trebuie sa consumati cat mai multe salate si sa evitati pe cat posibil consumul de carne, mai ales cea grasa. Totodata este indicat sa evitati si consumul excesiv de cafea si de substante bahice.

          Apoi trebuie sa luati in considerare faptul ca este necesar sa aveti trei mese pe zi bazate pe legume si salate, dar si fructele ce nu trebuie evitate.Acestea pot fi consumate si intre mese, in cazul in care simtiti nevoie sa consumati ceva. Oricum in cazul in care doriti sa slabiti pe timp de vara este necesar sa evitati consumul de paine mai ales dupa ora 18. Indicat mai este daca nu va puteti abtine sa consumati alimente dupa aceasta ora, sa luati ultima masa cu cel putin doua ore inainte de a merge la somn. Si asta deoarece grasimile se vor depune mult mai accentuat pe timp de noapte atunci cand nu depunem nici un efort.

Cum slabesti pe timp de vara

         Cu totii in aceasta perioada mai ales dorim sa scapam de kilogramele in plus si sa aratam cat mai bine, asi aici ma refer indeosebi la doamne si domnisoare. De aceea este bine sa urmati cateva sfaturi si sa va ganditi si la siluieta dumneavoastra chiar daca pe durata concediului sunteti tentat sa consumati mai multe alimente decat de obicei, si mai ales pe cele interzise in cazul in care aveti probleme cu greutatea.

        Astfel pentru inceput, daca si dumneavoastra va intrebati cum slabesti pe timp de vara, este foarte important sa evitati produsele de tip fast-food de pe la mare, deoarece pe langa faptul ca nu sunt sanatoase, acestea ne pot face sa luam si cateva kilograme in plus. Si nu ne dorim asta deloc, mai ales atunci cand suntem in costum de baie la plaja, iar corpul nostru nu arata asa cum ne-am dori.

        Apoi este de preferat sa evitati si bauturile acidulate, si sa consumati pe cele naturale, deoarece primele pe langa faptul ca produc balonari ne pot face sa punem si cateva kilograme in plus datorita depunerii de tesuturi adipoase, de care vom scapa destul de greu.

        Deci trebuie sa evitati aceste produse in cazul in care doriti sa aratati impecabil la mare, si barbatii sa intoarca capul dupa dumneavoastra, iar in cazul in care sunteti barbat, femeile sa fie impresionate de aspectul corpului dumneavoastra.

        SUCCES!!


vineri, 2 august 2013

Slimvia forum

     De cand a aparut acest produs foarte multe persoane interesate de o slabire cat se poate de eficienta cauta detalii despre Slimvia forum, si pareri daca a slabit cineva cu acest produs. Deoarece acesta este un produs nou aparut pe piata produselor de slabit de la noi din tara, nu exista un forum dedicat special acestui subiect.

       Insa lansez o propunere si va invit pe cei ce ati incercat acest produs sa ne lasati si noua cateva informatii despre el sa stim daca poate functiona si in cazul nostru. Din cate spun producatorii este un produs care te poate face sa slabesti intr-un mod cat se poate de eficient si sanatos in acelasi timp, deci nu iti va pune sanatatea in pericol in nici un fel.

      Tot producatorii afirma ca acest produs este 100% natural si te poate face sa scapi de kilogramele in plus fara a tine o dieta exagerata si fara sa te infometezi. Si in acelsi timp poti renunta la exercitiile fizice istovitoare. Daca consumati acest produs este necesar totusi sa aveti o dieta echilibrata, insa se pare ca Slimvia iti suprima pofta de mancare deci nu vei mai consuma alimente intr-o cantitate asa de mare.

        Acestea sunt cateva detalii despre Slimvia forum si se pare ca poti slabi cat se poate de eficient cu acest produs.